Blow up – Workshop ballonvouwen

Doe mee met onze Blow Up-workshop

Heeft u ook het bekende TV programma Blow Up met ballonnen gezien? Clown Fleur bied de ultieme bestemming voor diverse technieken voor het vouwen van ballonnen! Doe mee met onze spannende Blow Up-workshop, waar je de kunst leert van het maken van geweldige ballonfiguren.

Onder leiding van Margaret en Mariska, twee ervaren ballonartiesten met 25 jaar expertise, staat deze workshop garant voor een leuke en leerzame ervaring. Of u nu een bedrijfsevenement plant of deel uitmaakt van schoolpersoneel, onze workshop is geschikt voor groepen van 15 personen of meer.

Met persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer leren wij u de basis draaitechnieken om uw balloncreaties tot leven te brengen. De duur van de workshop varieert afhankelijk van het aantal deelnemers.

Onze scherpe prijzen beginnen vanaf € 756,- (excl. BTW) voor maximaal 15 deelnemers, met een speciaal kortingstarief voor grotere groepen. En om uw vaardigheden verder te verbeteren, bieden wij een startset aan met 30 ballonnen van topkwaliteit en een opblaaspomp. Doe mee met Clown Fleur, waar het een feest is  om ballonnen te leren vouwen!

 

Let op: dit is een vrijblijvende aanvraag, nog geen boeking.

Workshop ballonvouwen

10 + 4 =