Paashaas

Wilt u de èchte paashaas op bezoek krijgen? Heeft u een Paasbrunch? Een sporttoernooi in paassfeer? Of de opening van een winkel tijdens de Paasdagen?

Uw evenement is natuurlijk niet geslaagd zonder een steroptreden van de paashaas zelf. Een bijzondere en graag geziene gast!

‘Nijntje’ verstopt eitjes, maakt ballonfiguren in de vorm van een paashaas en schminkt een paashaas op de gezichten van kinderen.

Kies voor een originele aankleding van de paasdagen en nodig de paashaas uit als sfeermaker bij u op locatie. Zelfs tijdens deze drukke dagen kunnen wij dat voor u regelen. Origineel en betaalbaar!

Prijzen van de Paashaas zijn op aanvraag. Het tarief is afhankelijk van o.a. de soort klus, het aantal kinderen en de te verwachten activiteiten.

Andere personages

Clown

Deze vrolijke meisjesclown laat af en toe de circustent achter zich om op uw feest te kunnen komen. 

Lees meer

Indiaan

Indiaan Fleur is uit haar tipi gekomen voor een avontuurlijk en vrolijk feest. Je wordt geschminkt als stoere Winnetou of mooie Pocahontas en er is van alles te beleven.

Lees meer

Piraat

Piraat Fleurige Fleur is van piratenschip ‘de Zwarte Zeeduivel’ gegaan, op weg naar jou… voor een stoer en spectaculair feest!

Lees meer

Lakei

Lakei van Fleur tot Fleurig geeft uw feest, ontvangst of opening een bijzonder tintje. Zeer origineel en opvallend! Met zorg, beleefd en gastvrij.

Lees meer

Piccolo

Piccolo Fleur ontvangt de gasten van uw bruiloft, feest of opening op een bijzondere en meelevende manier. Zeer origineel en opvallend!

Lees meer

Heks

Heks Fleur komt op haar razendsnelle bezemsteel aangevlogen om van jouw feestje een onvergetelijke dag te maken.

Lees meer

Prinses

Prinses Fleur mocht even haar torentje van het luchtkasteel verlaten. Voor een vrolijk glitterend meisjesfeest!!!

Lees meer