Wie ben ik

Clown Fleur

Wilt u het verjaardagsfeest van uw kind onvergetelijk maken? De opening van uw zaak een extra feestelijk tintje geven? Of van uw personeelsfeest een superdag maken voor uw medewerkers en hun kinderen? Wij nemen graag uw zorgen uit handen en bouwen een feest waar uw gasten met plezier aan terugdenken. Wij zorgen voor acts en aankleding op maat, passend bij uw wensen èn uw gasten.

Clown Fleur en haar metgezellen Piraat fleurige Fleur, Prinses Fleur, Piccolo Amorie en Lakei van Fleur tot Fleurig zijn al ruim 27 jaar graag geziene gasten op feesten en partijen door heel Nederland!

Op feesten groot of klein, komt deze lieve, vrolijke meisjesclown de kinderen vermaken. Bij grote groepen kinderen neemt ze haar grappige clownsnichtjes mee, zodat er 2, 3 of zelfs 4 clowns op uw feest de kleine gasten vermaken. Met hart en ziel zorgen we voor een vrolijke tijd, met zeer origineel kindervermaak.

Ook tijdens de bijzondere dagen in het jaar zoals Pasen, Kerst en Sinterklaas helpen wij u er een onvergetelijk feest van te maken.
Op deze site vindt u voorbeelden van activiteiten en tarieven. Maar natuurlijk maken we er in overleg met u graag maatwerk van!

Personages

Prinses

Prinses Fleur mocht even haar torentje van het luchtkasteel verlaten. Voor een vrolijk glitterend meisjesfeest!!!

Lees meer

Indiaan

Indiaan Fleur is uit haar tipi gekomen voor een avontuurlijk en vrolijk feest. Je wordt geschminkt als stoere Winnetou of mooie Pocahontas en er is van alles te beleven.

Lees meer

Piraat

Piraat Fleurige Fleur is van piratenschip ‘de Zwarte Zeeduivel’ gegaan, op weg naar jou… voor een stoer en spectaculair feest!

Lees meer

Lakei

Lakei van Fleur tot Fleurig geeft uw feest, ontvangst of opening een bijzonder tintje. Zeer origineel en opvallend! Met zorg, beleefd en gastvrij.

Lees meer

Piccolo

Piccolo Fleur ontvangt de gasten van uw bruiloft, feest of opening op een bijzondere en meelevende manier. Zeer origineel en opvallend!

Lees meer

Heks

Heks Fleur komt op haar razendsnelle bezemsteel aangevlogen om van jouw feestje een onvergetelijke dag te maken.

Lees meer