Roetveeg Piet

Altijd al uw kind blij willen maken met het onvergetelijke Sinterklaas-gevoel? U bezorgt uw kind een grotere glimlach dan ooit met een exclusief bezoek van Roetveeg Piet, uniek, geheel in lieveheersbeestjes stijl! Voor een gezellig feest, waarin pakjes en kinderen centraal staan.

Deze lieve, vrolijke Piet is zeer enthousiast en ervaren. Deze lijkt weggelopen vanaf uw tv scherm, zo uw huiskamer of zaal in. De kosten zijn 40 euro per 30 minuten. Dit bedrag is inclusief strooigoed en op de foto met Roetveeg Piet!

Ook is het ook mogelijk om een bliksembezoek van 10 à 15 minuten aan te vragen! Dit betekent dat Piet alleen langs komt om cadeautjes af te geven en pepernoten te strooien en iets gezelligs zegt tegen de kinderen, namens Sinterklaas zelf. De kosten van zo’n bezoek zijn 20 euro voor omgeving Ravenstein, overige plaatsen op aanvraag.

Andere personages

Clown

Deze vrolijke meisjesclown laat af en toe de circustent achter zich om op uw feest te kunnen komen. 

Lees meer

Indiaan

Indiaan Fleur is uit haar tipi gekomen voor een avontuurlijk en vrolijk feest. Je wordt geschminkt als stoere Winnetou of mooie Pocahontas en er is van alles te beleven.

Lees meer

Piraat

Piraat Fleurige Fleur is van piratenschip ‘de Zwarte Zeeduivel’ gegaan, op weg naar jou… voor een stoer en spectaculair feest!

Lees meer

Lakei

Lakei van Fleur tot Fleurig geeft uw feest, ontvangst of opening een bijzonder tintje. Zeer origineel en opvallend! Met zorg, beleefd en gastvrij.

Lees meer

Piccolo

Piccolo Fleur ontvangt de gasten van uw bruiloft, feest of opening op een bijzondere en meelevende manier. Zeer origineel en opvallend!

Lees meer

Heks

Heks Fleur komt op haar razendsnelle bezemsteel aangevlogen om van jouw feestje een onvergetelijke dag te maken.

Lees meer

Prinses

Prinses Fleur mocht even haar torentje van het luchtkasteel verlaten. Voor een vrolijk glitterend meisjesfeest!!!

Lees meer