Personages

Personages

Clown

Clown Fleur speelt zo goed mogelijk in op de jonge leeftijdsgroep van de kinderen op het feest. Ze hebben een korte spanningsboog, vandaar dat we iedere 10 minuten een andere activiteit gaan doen… Een anderhalf uur feest vol verrassingen!

Van ballonfiguren maken tot glittertattoo’s, van grabellen tot een goochelact met vuur maar we gaan ook suikerspinnen toveren. En nog veel meer leuke dingen!

Op deze site staan alle activiteiten en tarieven. Maar natuurlijk maken we er in overleg met u graag maatwerk van! Zo komen we ook op andere feesten om de kinderen te vermaken. Maak er een onvergetelijk communiefeest van voor uw kind!

Een feestelijk tintje geven aan de opening van uw zaak? Een braderie of een superdag maken van uw personeelsfeest? Wij zorgen voor een feest waar iedereen met plezier aan terugdenkt. Met acts en aankleding passend bij uw wensen èn gasten.

Clown Fleur en haar metgezellen zijn al ruim 29 jaar graag geziene gasten op feesten en partijen door heel Nederland! Op feesten groot of klein, komt deze lieve, vrolijke meisjesclown de kinderen vermaken, eventueel ondersteund door andere collega hulpclowns.

Ook tijdens de feestdagen (Pasen, Kerst en Sinterklaas) maken wij er iets bijzonders van zoals te zie is op deze site.

Prinses

Prinses Fleur mocht even haar torentje van het luchtkasteel verlaten. Voor een vrolijk glitterend meisjesfeest!! Met roze en paarse ballonnen. En met roze suikerspinnen natuurlijk. Je gaat prinsessenbuttons maken en je wordt als prinses geschminkt. Bovendien neemt Prinses Fleur haar prinsessengrabbelton mee! Een prinses bij jou op bezoek? Dat wordt een bijzonder, origineel en muzikaal feest dat je niet snel vergeet!

Indiaan

Indiaan Fleur is uit haar tipi gekomen voor een avontuurlijk en vrolijk feest. Je wordt geschminkt als stoere Winnetou of mooie Pocahontas en er is van alles te beleven. Zo ga je indianenbuttons maken en je kunt grabbelen in de beroemde Wild West-grabbelton. Ook maakt de Indiaan ballonfiguren voor jou. En natuurlijk brengt ze haar popcornmachine mee.

Piraat

Piraat Fleurige Fleur is van piratenschip ‘de Zwarte Zeeduivel’ gegaan, op weg naar jou… voor een stoer en spectaculair feest! Ze zal ferme zwaarden en pratende papegaaien maken van ballonnen. En jou schminken als stoere zeebonk of avontuurlijke piraat. Ook ga je met haar piratenbuttons maken. En natuurlijk zal zij haar piratengrabbelton meenemen. Met popcorn of suikerspinnen naar keuze.

Lakei

Lakei van Fleur tot Fleurig geeft uw feest, ontvangst of opening een bijzonder tintje. Zeer origineel en opvallend! Met zorg, beleefd en gastvrij. U waant zich VIP aan uw eigen hof… Deze lakei diende aan vele Europese hoven. Met haar unieke efficiency en inlevingsvermogen kan zij uw gasten ontvangen en aankondigen. Ook kunt u haar inschakelen voor het uitdelen van flyers of andere promotionele werkzaamheden.

Piccolo

Piccolo Fleur ontvangt de gasten van uw bruiloft, feest of opening op een bijzondere en meelevende manier. Zeer origineel en opvallend! Met zorg, beleefd en gastvrij. Zij is attent, behulpzaam, correct en warm. Uw gasten zijn bij haar in goede handen en worden in de watten gelegd. Tevens kan zijn behulpzaam zijn bij hun persoonlijke verzorging.

Heks

Heks Fleur komt op haar razendsnelle bezemsteel aangevlogen om van jouw feestje een onvergetelijke dag te maken. Vrolijk en spannend tegelijk! Met heksenballon en met hekserige suikerspinnen. Je wordt als griezelige heks geschminkt en je gaat heksenbuttons maken. Gelukkig heeft de Heks ook nog ruimte op haar bezemsteel gehad voor haar Grootse Griezelige Grabbelton! Een bijzonder, origineel en muzikaal feest dat je niet snel vergeet!